dimecres, 17 d’agost del 2011

Pastís de patata

Ingredients (per a 4 persones):
4 patates grans
400 grs. de carn picada
salsa de tomàquet
sal i pebre
maionesa per decorar.

Procediment:
Bullir les patates amb pell i tot durant 30 minuts (si són petites un xic menys). Pelar-les i triturar-les amb un passapurés (o aixafades amb una forquilla). Col·locar el puré a sobre d'un drap o d'un plàstic i formar un rectangle. Salpebrar.
En una paella fregir la carn picada amb foc no gaire alt, procurant que quedi ben cuita. Cap al final afegir la salsa de tomàquet (si està fregida l'afegirem cap al final, sinó a mitja cocció). Deixem coure bé els dos ingredients. Salpebrem. Posem aquest farcit a sobre del rectangle que hem fet amb les patates i i amb l'ajuda del drap o plàstic ho enrotllem, fent com un braç de gitano. Ho passem amb molt de compte a una safata i un cop refredat ho cobrim amb salsa maionesa (o salsa rosa si es prefereix).
D'aquesta manera podem farcir el pastís amb tots els ingredients que se'ns acudeixin: una samfaina, ou i tonyina, formatges diversos...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada